Nadat wij weg waren bleven mijn broer, schoonzus en de kids nog een paar dagen samen met oma en opa. Zal wel een stuk rustiger zijn nu die druktemaker van een zus weg is haha.

Mijn broer begint ook binnenkort met zijn nieuwe baan dus nog even lekker relaxen op de Hacienda kan hij wel gebruiken. Er wordt hard in Denemarken gewerkt, natuurlijk bij Stilbjerg Sleep&Hygge waar de appartementen bijna het hele jaar volgeboekt zitten en dan werken ze beide ook nog bij een ander bedrijf, petje af hoor voor deze harde werkers.

Heerlijk vind ik het dat iedereen zo geniet in ons familie vakantiehuis, ik word er echt blij van als een ander ook geniet van het mooie Spaanse leven.

Mijn broer en schoonzus waardeerden onze gastvrijheid en kochten daarom voor ons een mooi cadeau. Een benzine maaier om het onkruid flink te kortwieken. Tevens kreeg ik nog een paar terracotta potten om wat stekjes in te zetten.

Wie goed doet goed ontmoet, we zijn er erg blij mee en voelen ons erg verwent.