Op vrijdag 8 oktober kwamen Elvira en Cheyenne ook aan op de hacienda. Inmiddels waren we nu met z’n tienen, mijn ouders dachten dat het gezelschap nu compleet was. Maar niks was minder waar want Ramon en Esther waren niet zomaar gisteren een dagje naar de kust, ze hadden hun zoon Mart en vriendin Noelle opgehaald die midden in de nacht aankwamen vliegen vanuit Denemarken. Ze sliepen die nacht in een hotel in Torremolinos en kwamen als verrassing toch nog naar het feest van oma en opa. In de eerste instantie zou dat niet lukken vanwege de studie maar gelukkig redden ze het wel om een weekend te komen. Dit leverde traantjes op bij oma en opa zag ik ook stiekem slikken.

Bijna het gezin compleet. Jammer genoeg was alleen onze zoon Jairo met zijn gezin er niet bij maar dat snapten we allemaal omdat Fallon nog maar 9 weken was en de reis in de corona tijd toch iets te pittig zou zijn voor zo’n kleintje van nog geen 4 kilo.

Onze huis die normaal 6 slaapkamers heeft had er nu ineens 8.

In de Marokkaanse kamer werd een extra twee persoons bed neergezet en in de voorkamer boven nog een 1 persoons, het kan allemaal, genoeg ruimte in ons familiehuis.

We gingen die avond lekker met z’n twaalven bij Meijas eten, altijd goed eten voor een zeer schappelijke prijs.