Net voor de zomer hebben we met stenen van ons land een jeu de boules baan gemaakt en met de zomervakantie hebben onze gasten daar al flink gebruik van gemaakt. We hebben zelfs vernomen dat een kleine gast van 6 jaar een ware fan is geworden en thuis gelijk een eigen set ballen heeft aangeschaft. Het is een eenvoudig leuk spelletje voor jong en oud en als kind heb ik op de camping in Frankrijk het ook talloze keren met plezier gespeeld. Maar wat ik nooit geweten heb is dat mijn moeder een waar talent is.

We hebben enorm gelachen om die prachtig geworpen ballen van mijn moeder, ze maakte ons allemaal in. Ik ben super blij met onze mooie natuurlijke jeu de boules baan echt een aanwinst voor het spelletjes plezier op ons domein.

Ramon en Esther gingen op 7 oktober een dagje naar de kust met z’n twee. De kids bleven bij oma en opa en gingen lekker scampi’s eten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is kleinkinderen.jpg

Wij hadden afgesproken met Rene en Francis. Eindelijk na jaren elkaar niet gezien te hebben troffen we elkaar in Spanje. Rene is een vroegere tennisvriend van Lesley en is naar Engeland verhuisd, we hebben wel altijd contact gehouden met een kaartje met kerst en later via facebook maar pas toen we er achter kwamen dat we allemaal een passie voor Spanje hadden is het contact weer intenser geworden, maar nog wel steeds via internet en de telefoon. Toen we hoorden dat ze een huis wilden kopen in Spanje hebben we de contact gegevens gegeven van Sunset Countries Properties waar makelaar Marcel werkt. Iemand die we van harte aanbevelen.

Ze hebben een dorpshuis 15 km bij ons vandaan gekocht dus nu zijn we praktisch buren. Chey en ik zijn nog wezen kijken bij dit huis wat ze op het oog hadden van de zomer en hebben onze positieve mening gegeven, ze hebben het uiteindelijk gekocht zonder het live gezien te hebben, want vanwege de corona konden ze vanuit Engeland niet vliegen naar Spanje. Best een onderneming allemaal, maar het is helemaal goed gekomen en ze zijn super happy met hun paleisje met prachtige patio. Lesley en ik gingen vandaag bij ze op bezoek en hebben alles nu ook van binnen gezien. Echt een prachtig goed onderhouden huis.

Het was ontzettend leuk om elkaar weer te zien na zo’n lange tijd en het klikt nog steeds enorm, er zullen zeker weten vele gezellige avondjes in Spanje gaan volgen.