Het was lastig iets te betalen met mijn ouders in de buurt, ze wilden alles op zich nemen, gelukkig toen we ze meenamen naar Cortijo la Haza en zeiden dat deze traktatie een cadeau was voor hun verjaardag lieten ze het toe. Net op dat moment was het s’avonds iets frisser en konden we niet buiten zitten, maar binnen zit je hier ook heel gezellig. We hebben genoten, het eten was als vanouds heel erg smakelijk en vooral was mijn vader goed te spreken over de brandy op het eind.

Ramon, Esther, Jake en Suus waren op 5 oktober ook op Spaanse bodem geland, mijn vader en mijn moeder waren in hun sas, nu beide kinderen om zich heen met aanhang.

Gelukkig is het huis groot genoeg. We zijn nu met z’n achten en dat worden er nog meer het komende weekend.

Vanuit het alweer wat kouder wordende Denemarken was het natuurlijk heerlijk om in het zonnetje te komen, dus de badkleding werd aangedaan en er werd een duik genomen in het zwembad.

Omdat Manolo jammer genoeg voor 2 weken dicht was vanwege vakantie gingen we deze avond eten met elkaar bij La Paloma, het restaurant wat het dichtst bij ons huis ligt en gek genoeg was dit pas de eerste keer voor hun, in al die jaren waren ze er nog nooit geweest. Het viel gelijk in de smaak, iedereen zat te smullen. Ik heb zomaar het vermoeden dat de eerste keer niet de laatste keer is.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is paloma-familie.jpg