Mijn hard werkende en ijverig studerende man kon gelukkig een paar daagjes vrij maken om ook naar Spanje te komen. We hadden elkaar inmiddels al 2 weken niet gezien. Ik was dus heel blij om hem weer te zien. Mijn ouders vonden het leuk om ons extra te verwennen op Lesley zijn eerste dag in Spanje en hadden een avondje lekker eten bij Flati in Loja in petto voor ons.

Ik had wel zin in de entrecote, er stonden er twee op de kaart een grote en een kleine. Ik bestelde de entrecote en de ober vroeg hoe ik hem gebakken wilde hebben, medium zei ik, hij antwoorde al punto? Si antwoorde ik en Lesley zei erachteraan nog medio.

Toen de ober dus met een onwijs grote entrecote aan kwam zetten denk ik dat ze dachten dat ik de halve kilo variant wilde. Ik schaamde me een beetje tegenover mijn ouders want blijkbaar had ik het duurste gerecht van de kaart besteld. Maar gelukkig konden ze er wel om lachen en aten ze ook nog een stukje mee met mij, hij was zalig.

Inmiddels was het begin oktober en nog steeds konden we buiten ontbijten, Lesley vertelde dat in Nederland het al dikke herfst was dus daarom genoten we nog maar extra van ons ochtend zonnetje.

Net toen Lesley ook wilde relaxen, werd hij geroepen om te helpen met het riet op de overkapping te plaatsen. Wat wordt het al mooi.

Ondanks dat het metselwerk pas volgende maand verder gaat kon ik het niet laten om alvast wat kussens neer te leggen en mijn nieuwe kleed en tafeltjes uit te stallen om zo een idee te krijgen hoe het er uit gaat zien.

De lamp was ook al opgehangen deze hadden we bij een hippe Chinese woonwinkel gekocht Casa d’Ella in Antequera.

Afgelopen zomer had ik al mooie blauwe potten gekocht en ik wilde er nog meer hebben, wat een leuke verrassing was het dat mijn moeders broer en schoonzus als dank dat ze het zo fijn gehad hadden in ons huis er ook 2 gekocht hadden voor ons. Super lief van ze, ze hebben een mooi plekje gekregen naast de houten palen.

Ik denk dat ik er volgend jaar kleine palmpjes in ga zetten. Ik ben helemaal in mijn nopjes met dit prachtige nieuwe buitenplekje, wat een aanwinst en het wordt alleen maar mooier.