Het terras vordert gestaag, Wat zou het fantastisch zijn als het allemaal klaar is voordat de familie allemaal komt. De muur was inmiddels al opgehoogd met stenen en nu gaan ze verder met de overkapping.

Mooie dikke balken voor de standers werden in het beton gemaakt en iets minder dikke balken voor de liggers komen er bovenop. Op de top wordt mimbre (riet) gelegd. Alles om een zo natuurlijk mogelijke look te houden wat precies bij de omgeving past.

Omdat de werkmannen daar toch bezig waren vroeg ik ze ook een bankje te metselen, daar had ik eigenlijk al iemand anders voor gevraagd maar dat pakken ze dan gewoon even erbij dacht ik want ik wilde het zsm klaar hebben.

Toen ik zelf de BBQ bij het zwembad opnieuw aan het verven was hoorde ik de werkmannen met luide stemmen tegen elkaar praten. Mijn vader en ik keken elkaar aan, zal het goed gaan daar? Soms denk je dat ze ruzie hebben maar is het gewoon hun manier van praten, echter dit keer ging het er wel heel hard aan toe.

We hoorden uiteindelijk dat de ene man niet meer verder wilde werken, dus dikke pech voor mij en ligt het metsel werk stil tot nader order.

Om al die toestanden te verwerken gingen we maar naar Rute om daar te gaan lunchen, we hadden een tip gekregen om bij Gastrobar Juanes aan te schuiven, nou wat een goede aanbeveling was dat zeg, echt een top tent. De chef kwam hoogst persoonlijk na het eten vragen of het lekker was geweest, dat konden we wel waarderen. Deze plek houden we erin!