Onze mini vakantie was erg leuk maar ook best druk, veel lopen en veel zien. Nu maar even rustig relaxen op de Hacienda.

Mijn moeders broer en schoonzus waren inmiddels ook weer vertrokken. Ze hadden het erg leuk gehad met elkaar maar mijn moeder was wel een beetje ongerust over mijn vader. Eerst de vliegreis en toen weer actief zijn op de hacienda, misschien was dat iets te druk.

Hij was wat stiller en hij liep minder goed vond ik. Ik besloot aan de smid te vragen om extra leuningen te maken zodat hij meer houvast had als hij de trapjes op moest lopen. Smid Mariano kwam langs om het door te spreken en op te meten en met klem vroeg ik hem dit zsm te doen want hij zag ook wel dat mijn vader moeite had om het trapje op te komen. Maarja Spanje hé waar mañana ooit betekend. Ben benieuwd hoelang het gaat duren en of het een beetje gaat lijken op mijn voorbeeld plaatje.

Chey is nog maar 2 dagen hier en dan zit haar 9 daagse vakantie er ook weer op en begint ze in oktober aan haar nieuwe baan.

We besloten om de komende dagen gewoon helemaal niks te doen, gewoon lekker uitrusten en nieuwe energie krijgen en s’avonds natuurlijk heerlijk uiteten gaan, het werd een avondje bij Montesillo.

En een avondje La Paloma, mijn ouders gingen hier alweer voor de derde keer heen sinds ze in Spanje waren.

De rode loper ging bijna voor ze uit als ere gasten. Wat goed is is goed!