Tags

Mijn ouders waren op 16 september vertrokken naar Spanje om 5 weken op Hacienda la Suerte te verblijven. Ze hadden er zin in, 2 jaar het te moeten missen is lang! De reis bleek best pittig te zijn, dat komt omdat mijn vader niet zo goed meer loopt maar gelukkig ging onze dochter op het laatste moment mee omdat ze een nieuwe baan aangeboden had gekregen en voordat ze begon nog een paar dagen vrij had. Maar goed ook want mijn vader had vele spulletjes mee om ons huis nog meer te verfraaien en deze konden echt niet alleen door mijn moeder gedragen worden.

Ik vertrok een paar dagen later voor een vakantie van maar liefst 3 weken naar Spanje. Ik zat samen met mijn moeders broer en schoonzus in het vliegtuig, heel toevallig zaten we ook nog naast elkaar en we hadden niet eens tegelijk geboekt.

We kwamen laat aan in Malaga en er stond een mooie BMW klaar bij ons vaste verhuur bedrijf Del Paso. Even wennen geen sleutel om te starten maar een startknop.

We hadden afgesproken dat we een appje zouden sturen als we weg reden vanaf het verhuur bedrijf, zo gezegd zo gedaan en we reden naar ons meetingpoint dat was restaurant Meijas, vlakbij ons huis, om daar nog even een late night snack en drankje te doen.

Mijn ouders en Chey zaten er al en waren verbaasd ons te zien aankomen. Het bleek dat mijn appje niet verstuurd was omdat ik mijn roaming niet aan had staan, ja ja ik word oud, ik had het niet gecheckt dus het thuisfront was ongerust maar hadden ook trek dus waren er alvast heen gegaan, gelukkig kwamen we dus al aangereden 5 minuten nadat ze net aan de wijn zaten en zij maar denken dat wij nog in de rij stonden bij het vliegveld om onze qr code te laten scannen. Maar wij waren juist verbazingwekkend snel daardoor heen. De temperaturen in Spanje zijn half september nog steeds geweldig, dit beloofd wat voor de komende weken, wat is het toch heerlijk om weer in Spanje te zijn.