Naar Spanje gaan is leuk maar om nu weer naar huis te gaan is ook fijn want dan kunnen we zien hoe groot de buik van onze schoondochter is geworden.

Toen we weggingen was ze al aan het groeien. Ze is mooi slank zwanger.

Nu we thuis zijn zien we dat haar buik voller is geworden, de baby groeit goed. Haar verlof is nu ook ingegaan. Jairo wordt steeds slanker want hij traint enorm hard voor de marathon die hij loopt om geld in te zamelen voor het KWF. KWF Kankerbestrijding – Jairo Seur

We vinden het reuze spannend allemaal, we weten dat het een meisje wordt maar hoe zal ze gaan heten en wanneer zal ze geboren worden? Ik ben zo nieuwsgierig. De babykamer is helemaal klaar zeiden de blije bijna ouders en alle kleertjes liggen gewassen in het kastje. Alleen oma en opa moeten nog een box gaan kopen. Ik zit nog even te dubben gaat het een witte of een zwarte worden?