Tags

, , , , ,

Voor Rinus en Catrien zit het er weer op bij Hacienda la Suerte. Ze waren eerst een week saampjes en daarna een week met ons samen verbleven op de Hacienda, time flies when you’re having fun.

We hebben het heel gezellig gehad en in de tuin zijn ook mooie verbeteringen gemaakt.

Vele restaurantjes hebben we samen bezocht, Manolo zelfs twee keer want we waren ook een keer samen met onze vrienden Rob en Ibolja erbij geweest. De hamburger was favoriet!

La Paloma het Italiaans/Spaanse restaurant wat om de hoek ligt is ook altijd een fijn plekje om samen te eten. Maar thuis hebben we ook genoten van de kookkunsten van Lesley.

Onze vrienden gingen op de terugweg nog langs bij oude buurtjes, die wij ook kennen, zij hebben een huis in Moraira aan de Costa Blanca. Nadat Rinus en Catrien weg waren hadden we helaas nog maar 1 dagje met Elvira.

De laatste avond van Elvira hebben we natuurlijk weer lekker tapas gegeten bij Manolo onze huisbar.

We waren verrast toen we er aankwamen want Manolo was een 2.0 versie geworden met maar liefst op 3 lagen zitjes. Boven naast het restaurant een laag, op de stoep een laag en nu ook op de parkeerplaats, er lag daar een stukje kunstgras en daarop waren leuke zitjes gecreëerd. Toe maar, papa Manolo vernieuwd, dat doet ie goed.

Toen Elvira weg was hadden we het rijk weer met z’n twee. Ondanks dat het gezellig was heb je het er toch druk mee, je wilt graag dat iedereen het naar zijn zin heeft en je verzorgd je vrienden toch goed. Een lekkere lunch, een hapje bij het zwembad of een lekkere gin tonic.

Lesley had de afgelopen week nog vele uurtjes aan zijn studie besteed maar daar was hij nu ook mee klaar, dus deze week tijd om samen lekker te relaxen.