Tags

, ,

Vrijwel elk jaar vieren we Lesley zijn verjaardag in Spanje sinds we daar een huis hebben. Juni is namelijk een heerlijke maand om in Spanje te zijn, gek genoeg zijn er dan ook weinig boekingen, terwijl het juist de meest ideale periode is om naar Spanje te gaan vinden wij. Het heeft er natuurlijk mee te maken dat ons huis vaak verhuurd wordt aan groepen die uit meer dan 8 mensen bestaan. Natuurlijk kunnen minder mensen het ook huren maar de prijs blijft het zelfde en daardoor dan wellicht iets te duur voor sommige.

Voor ons niet zo erg want wij zitten er namelijk dan zelf graag en ik hoef geen bloemetje voor mijn man zijn verjaardag te kopen want de tuin bloeit prachtig.

Een bloemetje op tafel uit de tuin in een plastic drinkfles is zo gemaakt.

Een cadeau kopen voor Lesley is altijd lastig, het komt vaak neer op een kledingstuk, een fles drank of een etentje, maar je kan je afvragen of je nog wel een cadeau moet geven als het al een cadeautje is om hier te verblijven met je verjaardag.

Het weer was vandaag lekker aangenaam. Het kan wel eens verschillen in juni. Vorige week vertelde onze vrienden moest je s’avonds nog een vestje aan en kwam er ineens de Sahara regen over en nu was er geen vuiltje aan de lucht maar volgende week schijnt het bloedheet te gaan worden, ook een warme wind uit de woestijn.

Heerlijk weer om de vele spelletjes te spelen die je kunt doen op Hacienda la Suerte. Van een potje jeu de boules tot een potje dart of tafel tennis. We hebben ook een schommel gekocht om het speelparadijs uit te breiden maar daar wordt in het najaar plek voor gemaakt.

Als verrassing gingen we s’avonds lekker uiteten bij één van de betere restaurants in de buurt, gelukkig konden we nu bij Cortijo La Haza in Iznajar wel buiten eten, dat was de vorige 2 x niet gelukt vanwege het weer.

Wat is het toch een prachtig plekje, zo idyllisch, echt een klein paradijsje met al die leuke knusse plekjes en prachtige bloemen en planten.

Rinus en Catrien waren er ook helemaal weg van, alleen vond Catrien net als ik de weg er naar toe ietsjes spannend maar dat is helemaal vergeten als je eenmaal boven bent. Mooier dan hier vind je een B&B bijna niet en de keuken is subliem! Een dikke aanrader voor iedereen.