Tags

, ,

Inmiddels hebben Les en ik nog maar 1 vaccinatie gehad, nog niet voldoende om te reizen zonder extra bewijs daarom moesten we nog een sneltest laten doen, omdat we 26 juni vertrokken moest dit nog bij een commercieel bedrijf a €50. Na 1 juli is dat pas gratis bij testenvoorjereis, we vertrekken net een paar dagen te vroeg eigenlijk. Elvira had er wel 2 gehad maar minder dan 14 dagen terug, daarom moest zij ook nog een test hebben. Gelukkig is een sneltest voldoende, de vorige maand moesten we nog een PCR test hebben en die was €100.

Onze vrienden die 3 huizen naast ons vorige huis wonen, waren een week geleden al met de auto naar Spanje vertrokken en hadden al lekker een aantal dagen van ons huis genoten. Ze hadden wat onkruidjes uit de tuin gehaald en het terras aangeveegd en de stoelen afgelapt zodat we in een goed verzorgde omgeving aankwamen. Voor Lesley en Elvira was het 3 weken geleden dat ze het huis spik en span achter hadden gelaten. Maar er was een Sahara regen over het gebied gegaan dus alles had een oranje laagje, maar daar was inmiddels niks meer van te zien.

We kwamen rond lunchtijd aan en omdat we al vanaf half 5 in de ochtend op waren lusten we wel wat. We hadden geen zin om direct al boodschappen te doen, daarom gingen we naar Meijas om te lunchen.

Het was er gezellig druk en we kletsten lekker bij met elkaar, over hoe hun reis met de auto was geweest en hoe ze de afgelopen dagen beleefd hadden in ons huis. Rinus en Catrien zijn de vrienden die het vaakst zijn geweest, inmiddels zeker al rond de 7 keer en alles van het begin af aan hebben meegekregen. Door de corona waren ze ook al een tijd niet geweest maar ze vonden dat ons paradijsje nog mooier geworden was. Wat zijn de oleanders gegroeid en wat staan ze mooi in bloei. Wij worden ook elke keer blij als we aankomen en we genieten van alles wat groeit en mooi bloeit, dit wordt weer genieten de komende dagen.