Tags

, , ,

Onze sportieve zoon is zich aan het voorbereiden op de marathon van Amsterdam die 17 oktober 2021 plaats vindt.

Het is een behoorlijke uitdaging, maar valt in het niet bij de strijd die geleverd wordt door een dierbaar familielid van ons die ernstig ziek is. Daarom haalt Jairo geld op voor het KWF, steeds meer mensen krijgen met deze rot ziekte te maken. Het KWF financiert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek, beïnvloed het beleid en deelt kennis over kanker en de behandeling ervan. Iedere euro die je kan missen helpt. Help onze zoon Jairo zijn streefbedrag te bereiken en geef wat je kan missen om baanbrekend onderzoek mogelijk te maken. Samen maken we het verschil voor al die Nederlanders die nu met kanker leven.

KWF Kankerbestrijding – Jairo Seur

Klik op bovenstaande de link en doneer, kan al vanaf een euro. Check ook zijn filmpjes op de actie site.