Volgens mij heb ik het mooie weer uit Spanje mee genomen in mijn rugzak naar Nederland. Meer dan een rugzak mag je trouwens tegenwoordig niet meenemen van Easyjet zonder extra kosten, gelukkig gaat voor niks wel de zon op. Op de heenweg werd trouwens niks gecontroleerd door de luchtvaartmaatschappij, terug daartegen werd alles gevraagd, PCR test en gezondheidsverklaring, nou dat vind ik prima dan heb je voor je gevoel tenminste niet voor niks al dat extra geld uitgegeven.

Ik had voor de vakantie al mijn vriezer volgegooid. Ik ga de komende week lekker veel groente eten want dat mis ik wel in de restaurants in Spanje.

Hoe zal dat me bevallen alleen thuis zijn? Ik dacht van te voren dat ik het zalig zou vinden maar ik miste mijn mannetje toch wel. Vooral de avonden vond ik saai, ik hoorde allerlei geluidjes en voelde me toch minder op mijn gemak. Ik realiseerde me dat ik in al die jaren dat we elkaar kennen (36 jaar) nog nooit een week alleen thuis ben geweest.

Maar de week vloog om, dus voor ik het wist was mijn man gezellig weer thuis.

Maar ik had me toch ook wel vermaakt hoor. Ik was met de kinderen lekker naar het strand geweest om een hapje te eten.

Ook was ik gezellig met mijn moeder wezen lunchen, dat was nog een cadeau voor haar 75 ste verjaardag. Lekker luxe bij landgoed Waterland, poepie chique plekje, een heerlijk moeder dochter momentje. Inmiddels zijn mijn ouders voor een paar weken naar Denemarken vertrokken en zitten lekker op Stilbjerg Sleep & Hygge in hun caravan te genieten bij mijn broer en zijn gezin.