Voor een controle freak als ik is het soms moeilijk iets los te laten, ik houd het het liefst allemaal in de gaten en weet graag wat er allemaal gebeurd. Ik ben mijn leven lang al aan het proberen zaken wat meer losjes over me heen te laten komen. Maar mijn omgeving weet natuurlijk ook hoe ik ben en zonder dat ik erom vraag word ik toch vaak op de hoogte gehouden.

Ik ben dan ook heel blij met foto’s uit Spanje van mijn man en schoonzus betreft de klusjes die ze gedaan hebben.

Het lijstje is afgewerkt hoor schreven ze en ik kreeg foto’s van de balustrade die weer prachtig wit is en de onderkant van de muur van het huis heeft ook weer een likje verf gehad. Je stekjes worden goed verzorgd, ze krijgen elke dag een beetje water.

Nou mooi om allemaal te horen dat het goed gaat. Ook wel ontspannen hoor schreef ik terug.

Dat doen we zeker was het antwoord. Ze hebben een nieuw restaurantje bezocht schreven ze. De oude Cha Cha bar heeft een nieuwe eigenaar en dat is Taska Lucia. Wat nu zo grappig is ze hebben daar een tapas op de kaart staan die mijn naam heeft, zo ben ik er toch nog een beetje bij.