Door die hele corona crisis zijn er wel wat veranderingen geweest van de restaurantjes in de omgeving van ons huis in Spanje. Nog steeds is niet alles open, vooral de plekjes waar ze het moeten hebben van de toeristen uit het buitenland. Zo gaat het prachtige hotel/restaurant complex la Bobadilla pas na half juni weer open en hotel Carlos Astorga was ook nog dicht. Hotel La Paloma is tijdelijk alleen open op do t/m zo. Restaurant Karma is overgenomen door de manager Miquel van Hotel Hacienda Menoza en heet nu New Yovi Gastrobar en Hotel Mendoza heeft nu ook een nieuwe manager. Deze nieuwe manager is verassend genoeg de manager die eerst restaurant los Borbollones gerund heeft die bij Carlos Astorga hoort. Snap je het nog?

Voorheen was Hacienda Mendoza in principe alleen open voor mensen die in het hotel verbleven en op reservering kon je er als niet gast ook wel eens eten als er toevallig plek was, maar nu is het restaurant gewoon open voor iedereen ook zonder reservering, dus dat is perfect.

Wat een veranderingen en wisselingen. We zijn alles wat nieuw is natuurlijk weer gaan uitproberen. Bar New Yovi is hipper geworden en trekt nu veel jonge mensen, hun hapjes zijn iets luxer en aparter dan de gemiddelde tapasbar. Uiteraard wilden we natuurlijk ook even de nieuwe manager en kok uitproberen bij Hacienda Mendoza en kijken of er nog wat veranderingen doorgevoerd waren bij dit prachtige plekje.

Je kan bij de Hacienda op diverse plekjes zitten, vooraan buiten, vooraan binnen, op de patio en boven binnen bij de glazenpui, omdat het super hot was hadden we lekker binnen gezeten, net zoals de Spanjaarden dat zelf ook graag doen als de temperaturen buiten oplopen. Het is prima bevallen, we komen hier graag een keertje terug.