Bij toeval stuitte ik op de de facebook pagina van Casa Valle de Oro, ik werd namelijk getriggerd door een bericht wat ze gepost hadden over een stuk beton wat ze hadden laten storten voor hun parkeerplaats. Ik ben namelijk altijd bezig met toekomstige plannen om ons huis nog mooier te maken en daarom had ik hun een vraag gestuurd over dat beton. Tot mijn verbazing kwam ik er zo achter dat ze vlakbij ons huis een B&B runnen, hoe toevallig is dat. Het is zo dichtbij dat we echt bijna buren zijn, gewoon richting ons dorpje Tapia rijden en daar de bergen in, slechts 12 min rijden vanaf ons. Ze hebben 2 B&B kamers, 2 yurts en een casita en een plek voor 1 camper.

Tevens is het mogelijk om een Table d’ hôtes te doen, wat zoiets als tafel van de gastheer betekend, maw je mag aanschuiven en mee-eten aan de zelfde tafel.

Het leek me leuk om het Belgische stel eens te ontmoeten en we spraken af dat we een keer een borrel bij elkaar zouden halen. Echter dacht ik ineens het lijkt me ook leuk om daar een keer te gaan eten en daarom reserveerden we een Table d’ hôtes voor 4 personen, om ons zo te laten verrassen en verwennen door een heerlijk huisgemaakt 4 gangen diner. Omdat er op dat moment vanwege de corona natuurlijk geen gasten waren was de tafel alleen voor ons viertjes.

Joost en Tatienne bleken alleraardigste mensen en ontzettend gastvrij. We kregen een rondleiding op hun mooie domein. Echt een geweldige plek midden in de natuur. Leuk hoor die yurts echt een leuke speciale overnachting.

We begonnen met een lekkere gin tonic/cocktail op het dakterras om zo nog even te genieten van de avondzon, echt een prachtig uitzicht, geen huis te zien alleen maar natuur en daar houden wij van.

Het eten was zalig, we kregen een vismenu. Super leuk dat we deze gezellige mensen ontmoet hebben, ze moeten snel maar eens een borrel bij ons komen halen.