Allereerst verwelkomen we Lesley en Elvira voor de gezelligheid en zijn we blij ze weer te zien, maar eerlijk gezegd kunnen we ook echt nog wat flinke hulp met de tuin en het schilderwerk gebruiken. Het is zo ongelofelijk veel werk om er alles weer een beetje toonbaar uit te laten zien. Chey en ik hebben al heel veel gedaan, maar die tuin dat redden we echt niet alleen.

Lesley schrok zich ook een hoedje toen hij aankwam en normaal houdt hij eigenlijk helemaal niet van tuinieren maar hij ging direct schoffelen, ook Elvira die helemaal geen tuinkabouter is ging direct aan de slag met de hark.

Uit Nederland is er een prachtig cadeau voor ons meegenomen. Onze schoondochter Daisy had namelijk een mooi borduurwerkje gemaakt, een mooie gekko met de naam van het huis erop Hacienda la Suerte, echt zo lief past precies bij ons.

Natuurlijk moet er deze week ook genoeg tijd zijn voor ontspanning want dat hebben we ook allemaal nodig maar gelukkig ziet het er bij het zwembad en bij het terras pico bello uit.