Gisteren een missie voor een ander vandaag een missie voor mezelf. Op naar Malaga om wat nieuwe spulletjes te kopen. Ik wilde een nieuwe eettafel met een paar stoelen erbij en 2 ligbedden en een tuinsetje. Om dit allemaal te kunnen meenemen hadden we een bouwvakkers autootje gehuurd al toen we aankwamen in Spanje, niet echt een hip karretje maar wel super handig.

De Bauhaus, de Jysk en de Ikea hebben er weer wat centjes bij, ik help de Spaanse economie wel. Alleen voor de stoelen moeten we terug er waren er niet genoeg op voorraad voor zo’n grote tafel.

Natuurlijk ook een beetje fun op deze dag we zitten vlakbij het strand.

Daarom gingen we naar een leuke beachbar dichtbij de Ikea op de Paseo de Maritimo in Torremolinos.

La palapa beach Jazba is een een topplekje en daar hebben we geluncht daarnaast zat eerst Nuevo y Sur beachhouse maar we zagen dat die is overgenomen door Mata Mua en daar hebben we als afsluiter nog een kopje thee gedronken.