Wanneer je zolang niet geweest bent moet er eerst wat schoongemaakt worden. Binnen even stoffen, stofzuigen en dweilen en buiten het terras aanvegen en bij het zwembad dweilen. Gelukkig is Chey ook een harde werkster dus samen stroopten we de mouwen op. Nadat dat gedaan was gingen we direct door met de volgende klus.

Eerst afkrabben en daarna verven. Bij sommige muurtjes was dat echt nodig, wat een verschil direct weer, alles lekker fris.

Maar ook de buitentafel kon wel een likje gebruiken, deze werd smurfen blauw gemaakt. Verder alle buiten meubels buiten zetten en wat snoeiwerk van de plantjes rondom het terras en na een dag hard werken zag het er al best redelijk weer uit. We besloten s’avonds pas naar de supermarkt te gaan en brachten ook gelijk een bezoek aan Anfu, de Chinese winkel die echt alles wat je maar kan bedenken in voorraad heeft in zijn winkel van sinkel. Je vind er altijd spullen die je goed kan gebruiken, zoals een mooi nieuw tafelkleed en nieuwe dekjes voor de ligbedden. Dat kopen namelijk elk jaar weer nieuw.

Die avond werd moeders verwent door haar dochter met een lekkere thuisbereide maaltijd. Wat een genot met dit uitzicht.