Weken heb ik mijn mond moeten houden en eindelijk is het zover, ik mag erover schrijven op mijn blog.

Lieve mensen we hebben fantastisch nieuws, begin september verwachten onze zoon en schoondochter een baby.

We zijn allemaal dolgelukkig en wat spannend allemaal, ons kind wordt papa en voor ons is dit ook een nieuwe levensfase, wij worden oma en opa.

Zaterdag 17 april was de gender reveal party. Ik merk dat ik al een beetje een ouderwetse oma aan worden ben, want ik wist eigenlijk helemaal niet dat dat soort feestjes gegeven werden. Komt natuurlijk allemaal uit Amerika overwaaien. Nou op zo’n feestje wordt het geslacht van de baby alvast bekend gemaakt.

Dat bekend maken kan op verschillende manieren. Sommige doen het met een kraskaartje, sommige met een ballon en als je die dan doorprikt komt er of blauwe of rosé confetti uit en weer andere doen het met een pinata.IMG_20210417_105945_resized_20210417_022346925

Onze zoon en schoondochter hebben besloten het met een taart te doen. De taart verraad aan de buitenkant nog niks, beide kleuren zijn aanwezig. Maar zodra je de taart open snijd weet je het, de binnenkant is namelijk of rosé of blauw.

Mijn schoonzusje was de patissier en zij wist het dus al een paar dagen eerder dan wij, ze heeft echt haar stinkende best gedaan om een prachtige taart te maken, het resultaat is er zeg, wat professioneel, echt een plaatje. Eindelijk was het dan zover de taart werd aangesneden. De spanning steeg. Ik had de eer om hem aan te snijden.

Ik was best een beetje nerveus! Een paar mensen waren er op gepaste afstand bij en een paar via de telefoon met beeld.IMG-20210417-WA0024

IMG-20210417-WA0004Wat een mooi moment. We worden oma en opa van een MEISJE!!! Wat zijn we allemaal blij, nog 20 weekjes en dan hebben een klein lief meisje erbij in de familie.IMG-20210417-WA0016                                                                               

We hadden 2 setjes kleding klaar liggen om cadeau te geven na de onthulling. De blauwe wordt nu terug gestuurd. We hadden ook 2 bosjes bloemen, de rosé ging naar de jonge ouders in spé en de blauwe ging mee naar huis met de taartenbakster, wel verdiend!  Want deze creatieve dame had voor de ouders van mijn schoondochter ook nog een mooie taart gemaakt, zij hadden vandaag de onthulling.IMG-20210417-WA0020