Het was me een onthulling wel afgelopen weekend. Wat zijn we gelukkig allemaal, ik voel me net een blij ei. Ik fantaseer natuurlijk dat we in de toekomst lekker met ons kleinkind naar Spanje kunnen. Lekker spetteren in het lage gedeelte van het zwembad. Bootje varen op het meer van Iznajar en zandtaartjes bakken op het strand etc etc. Spaanse mensen zijn dol op kleine kinderen dus we kunnen ons kleinkind gewoon overal mee naar toe nemen. Ik fantaseer over een mooie schommel in onze tuin en over nog vele leuke andere kinder speeltjes die we allemaal gaan aanschaffen om er een echt vakantie paradijs van te maken zodat ze lekker vaak met ons mee gaan. Maar we zullen even geduld moeten hebben, tot september voordat de baby er is en nog wat langer voordat het kleine meisje mee naar Spanje kan gaan. Hopelijk hoeven wij zelf nog maar een paar weekjes te wachten voordat we weer naar Spanje kunnen, we gokken nu op half mei. Dus op het moment zal ik het nog even moeten doen met foto’s die we opgestuurd krijgen van Hacienda La Suerte. IMG_20210412_175302De wisteria staat prachtig in bloei op het moment. Zo jammer dat we dat niet live zien. Maar gelukkig hebben we mooie vooruitzichten, dat we ooit weer naar Spanje kunnen en natuurlijk dat we als aanstaande oma en opa wel alvast volgende week mogen shoppen op de baby afdeling van de winkels.