Zo jammer dat we nog niet naar Spanje kunnen want uit ervaring weten we dat het voorjaar in Spanje heerlijk is.salon tafel 3 Alles begint te bloeien en de natuur is op zijn mooist vind ik. Een zalige periode om wandelingen te maken.Olijfboomgaarden Provincie Cordoba

Bij ons rondom het huis zijn alleen olijfboomgaarden en natuurlijk is dat lekker ontspannend om daar doorheen te wandelen maar wil je wat meer afwisseling, kun je ook prachtig wandelen rondom het meer van Iznajar, een bijzonder gezicht is de stuwdam.

arc_158735_gTevens rijden we wel eens 35 km bij ons vandaan naar het dorpje Algarinejo om een prachtige wandeling te maken, in dit kleine echt Spaanse dorpje bevinden zich ook twee hele leuke restaurants waar je na de wandeling heerlijk kunt gaan eten: Casa Piolas en La Huella Gastrobar, beide keukens zijn subliem, sterren kwaliteit.

La Huella Gastrobar AlgarinejoDe wandeling bij Antequera bij El Torcal, 45 minuten bij ons vandaan is erg interessant en je vindt daar verschillende flora en fauna. Dit landschap heeft iets weg van een maanlandschap, allemaal grillige rotsen, deze wandeling is helemaal gratis en heel bijzonder.

antequera 8De wandeling Caminito Del Rey bij de meren van Ardales, 55 minuten bij ons vandaan is ook spectaculair, deze is niet gratis en moet wel van te voren gereserveerd worden maar deze wandeling is beslist de moeite waard, vroeger was dit een gevaarlijke wandeling maar tegenwoordig helemaal veilig. Een absolute aanrader voor als je verblijft bij onze mooie villa Hacienda La Suerte in authentiek Spanje.

caminito 1