Het maken van een planning kan je helpen je doel te halen maar ook inzicht te krijgen in wat je wensen nu precies zijn. Je denkt erover na en je hebt een leidraad. Bij mij spookt er altijd van alles door mijn hoofd en het moet even geordend worden.

Ik wil een onderscheid maken in plannen voor nu en plannen voor later en plannen voor ooit. Betreffende de plannen voor nu wil ik me tot 2021 beperken en dan maar kijken wat we aan het einde van 2021 gerealiseerd hebben.

Er zijn een aantal spulletjes wat ik dit jaar erbij wil kopen van mijn vakantiegeld zoals:
Handdoeken
Dekbedhoezen
Onderlakens
Zitbankjes 2x
Eettafel
Witte opklapstoeltjes 4x

Voor ons vermaak:
Dartboard
Jeu de Boules ballen
Bij die ballen hoort natuurlijk nog een baan en die wil ik zelf maken naar het idee hierboven.Voor de tuin:
Oleanders 10x
Valse peperbomen 2x
Jacaranda bomen 2x
Lavendel 10x

Ik wil graag een start maken met het buitenterras verderop op ons land, er moet dan een bekisting gemaakt worden en daarin moet beton gestort worden voor een vloertje, tevens moet de stenen achtermuur op gelijke hoogte gemaakt worden zodat we een jaartje later het dak erop kunnen laten maken. Mooie plannen en nu maar hopen dat we dit kunnen verwezelijken.De plaatjes hieronder zijn mijn inspiratieplaatjes op het moment.