Tags

We hebben er toch wat leuks van gemaakt in de maand december, dus met gezellige dagen achter de rug en met volle buikjes rollen we zo het nieuwe jaar in.

Wat zal dit jaar ons brengen vraagt iedereen zich af. Na de vaccinatie zal het wel beter worden maar ik denk dat er toch wel wat zal veranderen. De economie heeft een behoorlijke deuk gehad en daar gaan we nog wel wat van merken.

Ik denk ook dat we meer blijven thuiswerken, dat vind ik persoonlijk heel fijn, dat levert meer vrije tijd op en ook meer mogelijkheden om vanuit bv Spanje te werken. Tevens minder auto’s op de weg dus een schonere lucht.

Laten we hopen dat na regen zonneschijn komt.

Ik hoop dat we snel weer naar Spanje kunnen, maar ik durf echt nog niks te boeken, net zoals vele andere mensen nog niks durven boeken merk ik want normaal zitten we al vol voor de komende zomer maar nu is er nog plek zat.

Ik mis mijn huisje wel. Hoe ziet het er ook alweer uit? Oh ja zo, zucht, wat is het toch een adembenemend huis!

Zodra je het aandurft boek dan snel je zomer vakantie in dit prachtige huis, je gaat het er zeker weten, fantastisch vinden want zeg nou zelf, vakantie vieren in het paradijs dat is toch waar iedereen nu naar verlangt.

http://www.haciendalasuerte.com