Onze prachtige huis onder de berg Pedroso staat verscholen achter een gesloten hek. We moeten het op het moment doen met de camera beelden van de beveiliging en met mooie herinneringen die in ons geheugen gebakken zit. Niet eerder hebben we in 1 jaar zo weinig ons huis bezocht.

Gelukkig hebben we genoeg mooie foto’s de afgelopen 8.5 jaar gemaakt om lekker weg te dromen en onze mooie momenten die we daar beleefd hebben terug te beleven in onze gedachte.

1 van de mooiste belevenissen die we daar gehad hebben is het kerstfeest van 3 jaar geleden. In onze gezellige eetkeuken zaten we met z’n allen aan een grote tafel en genoten we van een heerlijk huisgemaakt menu en de muziek van het Spaanse muziek duo wat we ingehuurd hadden.

Wat hadden we een schik, we hadden uitbundig gezongen en heel hard gelachen, uit de bottom of our heart! Prachtige momenten waar ik graag aan terug denk. Tja dan zal de kerst dit jaar wel wat anders worden. Maarja het is niet anders, we slaan ons er wel doorheen en als we een paar wensen mogen doen van de kerstengel, denk ik dat er bij vele wel de zelfde wens op het lijstje staat.