In Spanje vind je vele Chino winkels, je kan daar echt van alles vinden en de prijs is low. Het is een aanwinst voor ons dat er nu in Antequera een leuke moderne Chino is bijgekomen, deze Chino Home is veel moderner en stijlvoller en als je het wilt vergelijken met een andere winkel dan kun je zeggen dat het wel een beetje lijkt op de Deense woonwinkel Jysk die trouwens ook in Malaga te vinden is. Voor de rest zit er eigenlijk niet zoveel hips bij ons in de buurt, daarvoor moet je naar de kust.

In Malaga zit een grote Ikea, deze winkel is echt over de hele wereld te vinden, gelukkig maar 45 minuten bij ons vandaan. Iedereen heeft wel wat van Ikea in huis staan, ik wil alleen geen compleet Ikea huis hebben. Daarom zoek ik ook wat leuke spulletjes uit voor ons interieur bij andere winkels.

Bij Zara home en de Casa winkels vind je ook leuke spulletjes.

Echter zoveel betaalbare hippe winkels als in Nederland heb ik in Spanje nog niet gevonden. Spaanse mensen lijken de inrichting minder belangrijk te vinden wat ook wel logisch is omdat het leven zich in vele maanden van het jaar vooral buiten afspeelt.

Wij hebben ons huis niet strak modern ingericht maar geprobeerd een warme zuidelijke sfeer mee te geven met veel details. Mensen moeten zich thuis voelen bij ons en niet het gevoel hebben in een Center Parcs huisje te zitten of in een ouderwets ingericht pand.

Van vele krijgen we complimenten over ons huis en de inrichting maar sommige vinden misschien dat ons huis met teveel tierelantijntjes ingericht is, lampje en kaarsje hier en spiegeltje en schilderijtje daar, maar wij vinden het mooi en voelen ons er thuis, elke keer weer als we hier komen.

Ons huis is vooral een woonhuis die we slechts af en toe verhuren. Wanneer kom jij een keertje hier logeren?