Op ons land staan maar liefst 6 amandel bomen. Sommige zijn prachtige andere staan erbij alsof ze bijna het loodje leggen. Ik denk dat het met het snoeien te maken heeft. De boom voor ons huis was eerst ook een zielig hoopje maar kijk nu eens hoe prachtig hij erbij staat na een goede snoeibeurt van een paar jaar geleden. Dit jaar heeft hij zijn tweede snoeibeurt gehad om de vorm mooi te houden. De amandel boom naast het zwembad hebben we ook gesnoeid nu maar hopen dat hij er volgend jaar ook goed uitgaat zien.

Ondanks dat de andere bomen er minder goed uitzien geven ze toch veel amandeltjes. Onze dochter had een goed idee en is de amandelen gaan rapen, heeft ze gepeld en daarna lekker in de oven geroosterd. Zalig, er gaat niks boven puur natuur uit eigen tuin.

Helaas was dit onze laatste dag van de vakantie. Maar wie weet gaan we binnenkort wel thuiswerken in Spanje, we mogen toch voorlopig niet naar kantoor. Het lijkt me een goed plan.