Onze dochter kwam voor een flits bezoekje ook even langs, slechts 2 nachtjes, van vrijdag ochtend tot zondagochtend. Te kort ja, maar je bent er toch even uit en in ons eigen huis ben je gelijk thuis. Eigenlijk had ze bedacht om 2 dagen lang aan het zwembad te gaan liggen. Maar voor het eerst in maanden was het weer niet zo mooi, het begon zelfs flink te regenen. Eerst maar even bij Manolo lunchen dan, daar was het een beetje fris op het terras maar we konden nog net buiten zitten. Gelukkig aan het eind van de middag kwam na de regen toch het zonnetje weer tevoorschijn dus huppakee er werd een duik in het zwembad genomen door ons waterratje.

Voor de avond hadden we gereserveerd bij La Haza, dat was ons verleden week zo goed bevallen dat we deze top cuisine ook wilden laten proeven aan onze gasten. Wat ons bezoek helemaal speciaal maakte was dat Bernadette ons een uitgebreide rondleiding gaf, wat een geweldig mooie B&B is het toch en wat zien de kamers er allemaal sfeervol uit. Ik had een stekje gehad van de plant die op het terras staat, ik was daar helemaal verliefd op geworden. Oh ik hoop zo dat deze het gaat doen bij ons.

Vanwege het weer gingen we binnen eten. Super knus en uit de keuken hoorden we lekkere rockmuziek. Nou het eten rockte ook hoor, wat een top menu weer.