Op 15 september was onze zoon jarig en 16 september onze schoondochter maar wij waren er niet om het te vieren met ze. Elvira is ook 16 september jarig en zij was wel bij ons. Tijd om haar eens goed in het zonnetje te zetten en haar te trakteren op een lekker diner bij het 5 sterren hotel La Bobadilla. Tijdens het huwelijk van Jairo en Daisy was zij de ceremoniemeester en daarvoor heeft ze zich enorm ingezet. Daarom verdiende ze het nu wel om een avondje lekker te smullen.

Het is dichtbij ons huis vanaf de A333 rijdt je eerst op een 3 km lange oprijlaan. Tussen de olijfboomgaarden zie je het complex, wat in een prachtige Andalusische bouwstijl is uitgevoerd, al liggen.

Alles klopt hier, de omgeving, de zeer verzorgde tuin met allerlei hoekjes, zelfs de tegeltjes op de grond zijn prachtig, de stijlvolle ingerichte restaurants, de attente bediening en het zalige eten. Alleen de prijs is wat hoger. Niet gasten kunnen alleen terecht in restaurant la Finca maar als je er een kamer zou boeken dan heb je de keuze uit nog drie, neem dan wel je goldcard mee.

We hadden een feestje te vieren dus wij namen ook een goed gevulde portemonnee mee. We kozen voor het menu met de naam Finca Experience, dat vind ik altijd leuk want dan laat je je verrassen met dingetjes die je zelf misschien niet zou kiezen. We begonnen met een amuse.

Stiekem hadden Elvira’s collega’s Lesley gevraagd om een wijntje voor haar uit te kiezen als cadeau vanuit Nederland, hoe toepasselijk was deze wijn uit Granada voor de jarige job.

Een bijzonder smakelijke eet ervaring was het, alleen het geroosterd varkentje vond ik niet lekker maar verder was het top.

Je zit hier zo mooi tussen de heaters en de mooi gedekte tafeltjes, een prachtige entourage, alle tafeltjes waren bezet, zelfs in deze moeilijke tijd wordt er nog genoeg geld uitgegeven dus.