Letterlijk vertaald betekend het puur leven, maar in Zuid Amerika krijg je vaak Pura Vida als antwoord als je vraagt hoe het gaat. Ze willen daarmee zeggen, het gaat super, dit is het leven of het is genieten.

Nou dat genieten deden we zeker toen we gingen eten bij deze mooie B&B van de Zweedse eigenaren Biggi en Lasse zo’n 15 km bij ons vandaan. Dineren kan daar alleen op reservering en eigen gasten gaan voor, maar soms is er een plekje vrij voor niet B&B gasten.

Het leuke is dat Lesley en ik 10 jaar geleden bij Pura Vida hebben geslapen, in 1 van de 4 gastenkamers. Toen waren de eigenaren nog de Belgische Caroline en Alain. Waar we later ook nog even contact mee hebben gehouden. In 2012 hebben ze het verkocht aan andere Belgen en sinds een jaar is het dus in handen van Zweedse eigenaren. Ze hebben een paar mooie veranderingen doorgevoerd.

De houten veranda is een mooie serre geworden, omdat er een glazenpui voor zit kun je hier ook zitten als het wat frisser wordt. Echt een superplekje, dit brengt ons op nieuwe ideeën voor ons eigen nog te bouwen buiten verblijf.

We hadden eerst lekker geborreld op het boven terras en daarna liepen we een trap naar beneden, de tuin bestaat namelijk uit verschillende levels, een level lager kregen we in de serre een heerlijk menu geserveerd.

Dineren met dit uitzicht wat wil je nog meer. De menu keuze was zalig, veel vis, prima klaargemaakt en heel smakelijk!

We waren ook nog een level lager gelopen om een kijkje te nemen bij de jeu de boules baan, ook een leuk idee voor ons. Dat moet makkelijk te realiseren zijn denk ik in onze tuin, genoeg ruimte.

We hadden een enorme klik met Biggi en Lasse en we vroegen ze om snel een borrel bij ons te komen drinken om lekker verder te kletsen. We hebben genoten van hun paradijsje. We gaan hier zeker vaker eten.