Nadat we bij het smurfendorp vandaan kwamen duurde het een een half uurtje voordat we Ronda in reden. Wederom een nieuwe plek voor Elvira. Dit kleine stadje is gescheiden door een kloof. Wanneer je een stukje naar beneden loopt kun je de kloof goed bekijken. Echt adembenemend mooi, maar ook het glooiende landschap onderaan de brug is beslist de moeite waard.

We hadden voor de zekerheid bij restaurant Casa Santa Pola gereserveerd, dit restaurantje ligt aan de zijkant van de kloof, vanaf je tafeltje heb je een prachtig uitzicht, de kaart was niet echt heel groot voor een kleine lunch maar wat er op stond was wel erg lekker.

Na de lunch liepen we nog een rondje, om zo de kloof van alle kanten te zien. In Spanje moet je buiten ook een mondkapje op, niet leuk maar het went.

Als afsluiter liepen we nog langs de stierenvechters arena en door de winkelstraat om zo uit te komen bij de parkeergarage waar onze auto stond. Ronda ligt maar 1.20 bij ons huis vandaan, net zover als Ronda afligt van het vliegveld, maar naar ons ga je door het binnenland. Het was een drukke eerste dag voor Elvira maar op het terras bij Manolo stond het wijntje al voor ons klaar. We gaan er weer een gezellige week van maken.