We waren de vorige keer ontsnapt uit de handen van Gargamel, zou dat deze keer ook lukken of krijgt hij ons nu wel te pakken. Gelukkig waren we zelfs met onze mondkapjes op toch nog te snel voor hem. Elvira die ook inmiddels in Spanje was aangekomen en voor het eerst mee was naar dit leuke schattige blauwe dorpje nabij Ronda kreeg hij gelukkig ook niet in zijn klauwen.

Het is een inimini dorpje maar het heeft zoveel leuke hoekjes en plekjes waar je foto’s kunt maken.

Het was druk met Spaanse toeristen, de verleden keer dat we hier waren was er geen kip. Nu konden we niet met grote smurf op de foto want er stond een rij. Maar gelukkig waren er vele andere leuke getekende plaatjes.Zelfs een foto op de blauwe trap met de mooie bougainville op de achtergrond is leuk.Wat een geweldige plek dit blauwe dorp Juzcar, het heeft echt iets speciaals. Ooit als filmstunt voor de smurfenfilm blauw gemaakt, nu een mooie plek voor kleurige en grappige foto’s.