Ik had mezelf een paar taken gegeven voor deze vakantie en 1 daarvan was het verven van de achterkant van de muur van het zwembad en daarna de achter zijkant. Niet dat het in het zicht is vanaf het terras maar wel vanaf mijn toekomstige nieuwe buiten terras en daarom moet het goed onderhouden worden.

Het was een behoorlijk klusje waar ik een paar dagen zoet mee ben geweest. Ik kreeg niet al het mos eraf wat erop zat maar ik ben blij met het resultaat. Het staat een stuk frisser zo van alle kanten. Ik vind het belangrijk om ons huis en de grond eromheen er goed verzorgd uit te laten zien. Dat geeft mij een enorme voldoening.Het kost natuurlijk wel wat uurtjes werk, maar ik zorg altijd voor een lekkere beloning want na het harde werken is eten bij Manolo een echte traktatie.

De tapas en salades zijn altijd perfect bij onze favoriete bar.

Maar er gaat niks boven een huisgemaakte pasta van mijn eigen man op ons eigen terras, ben ik even blij dat ik mijn man op de hotelschool ontmoet heb, want koken kan hij als de beste.

Heerlijk hoor om thuis te eten in deze prachtige omgeving. We besloten om de rest van de week niet uiteten te gaan behalve as vrijdag want voor die avond hebben we iets leuks gereserveerd.