Maanden hebben we met z’n allen naar deze dag toegeleefd, de trouwdag van Jairo en Daisy op 3 september.

De avond ervoor ging Daisy naar haar ouders en Jairo en wij (Lesley, Ira en Cheyenne) gingen uiteten bij de buurvrouw in Castricum. Even lekker ontspannen de avond ervoor.

Toen was eindelijk de grote dag aangebroken. Ik had via het feestwinkeltje 2 ballonnen pilaren laten bezorgen en die werden naast de voordeur gezet van Jairo zijn huis. Dat stond super feestelijk.

Lesley ging Jairo helpen om zijn pak aan te doen en daar kwam onze bink stralend de trap af naar beneden. Wat zag hij er prachtig uit.

Inmiddels waren Elvira, de ceremoniemeester, oma en opa en de familie uit Denemarken ook gearriveerd en toen kwam daar een dikke slee de straat inrijden. Een prachtige witte Rolls Royes uit 1956. Wat een auto, onze zoon heeft stijl.

We reden snel naar Daisy haar ouderlijk huis en kwamen daaraan net voordat de rolls toeterend kwam aanrijden.Daarna gingen we allemaal wachten in de huiskamer en toen tat ter rata kwam de bruid naar beneden en kreeg ze daar van Jairo haar bruidsboeket. Wat straalden ze allebei toen ze elkaar voor het eerst zagen, wat ben je mooi, prachtig, schitterend en meer van dat soort kreten hoorden we roepen door vooral Jairo en Daisy maar ook door de familie. Jairo zei Ja daar wil ik wel mee trouwen en iedereen lachte.

We pasten ze goed bij elkaar, de mooie sierlijke jurk van Daisy van fijn kant incl sluier  en de schitterende sleep, het combineerde goed met het vlotte stijlvolle lichtgroene pak van Jairo. Het bruidsboeket maakte het plaatje compleet, alles klopte. Wat zagen ze er gelukkig en blij uit. Ik moest er nu al een traantje om laten.

Toen stapte ze samen in de bruidsauto.

Ze gingen foto’s maken bij Beeckesteijn in Santpoort, gelukkig was het toen even droog want verder heeft het bijna de hele dag geregend, maar dat mocht de pret niet drukken. Een mooie dag was het sowieso, het bruidspaar was het zonnetje want ze bleven maar een stralende glimlach op hun gezicht houden.

Een schitterende locatie om foto’s te maken. Het grappige is dat wij daar ook onze foto’s hebben laten maken en oma en opa ook en tevens Daisy haar zus. Echt een familieplekje dus en dat is kenmerkend voor 2 mensen die gek zijn op hun familie.

Na de foto’s in Santpoort reden ze naar het strand van Castricum waar nog een paar foto’s werden gemaakt.

Vanwege het weer werd de ceremonie gezellig binnen in de strandtent gehouden, wat zag het er leuk en romantisch uit allemaal.

Echt een geweldige plek voor Jairo en Daisy die elkaar voor het eerst op het strand ontmoet hebben, op het strand heeft Daisy haar huwelijksaanzoek gekregen en nu trouwen op het strand, de cirkel is rond.

Beide lazen ze een gelofte aan elkaar voor en dat was super ontroerend en ik weet zeker dat menigeen in de strandtent een traantje zat weg te pinken. Ze waren nu man en vrouw.

Daarna werd de bruidstaart aangesneden en jawel hoor deze had ook het thema strand, met koekkruimel strooisels eromheen leek het net zand, de taart smaakte fris zoet naar citroen, mmh lekker.

Daarna werden er nog wat familie foto’s gemaakt.

Toen dat gedaan was gingen we corona proef eten. Ieder bij zijn familie aan tafel.

Tijdens het eten werden er wat speeches gegeven en er werd een video vertoond, in die video deden de mensen die helaas niet op de bruiloft aanwezig konden zijn een felicitatie aan het bruidspaar. Er waren zelfs wat onverwachte felicitaties bij gedaan door vrienden van Jairo van vroeger, echt super leuk, iedereen had er op zijn eigen wijze een leuke boodschap van gemaakt.

Het eten was echt geweldig alles was er in overvloed aanwezig. Zelfs de grootste eters van de groep kregen hun bordje niet leeg. Stiekem had ik eigenlijk om een doggy bag willen vragen, zo lekker allemaal maar ik zat gewoon te vol en moest stoppen.

Om 8 uur kwamen er nog wat tantes en ooms en wat neven en nichten totaal rond de 50 man. Meer mocht niet vanwege de corona want de anderhalve meter moest natuurlijk gehandhaafd blijven. Maar de pret was er niet minder om. Er werd nog een pub quiz gedaan wat super aansloeg, vooral bij de jongeren.

Wat een top dag was het met een speciale dank aan de ceremonie meester Elvira.

Alles liep gesmeerd en is het is voor Jairo en Daisy (en natuurlijk ook voor de familie) een onvergetelijke dag geworden. Hieper de piep hoera voor het bruidspaar Seur.

Natuurlijk droeg Jairo als een echte heer Daisy over de drempel van hun strand lodge waar ze de huwelijks nacht gingen doorbrengen.

Wat een perfecte dag die derde september 2020.