Wat een dikke pech voor onze dochter, nog geen 8 uur voordat ze zou vertrekken kleurde Spanje oranje, normaal is oranje een super leuke kleur en heeft het voor Nederland ook een speciale betekenis want op feestdagen en tijdens belangrijke voetbalwedstrijden kleurt Nederland oranje maar nu was het een vreselijke kleur want haar vakantie kon niet doorgaan. Dat Spanje nu Oranje is betekent dat alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan en dat toeristische reizen worden afgeraden, als je toch gaat, op eigen risico, dan moet je bij thuiskomst 10 dagen in quarantaine.

Ze zou lekker met haar vriendinnen bij het zwembad gaan chillen en lekker vaak uiteten gaan bij lokale niet toeristische restaurantjes. Dit gaat allemaal niet door ze hebben hun vakantie moeten annuleren helaas en dat allemaal op het laatste moment. Het risico om te gaan is te groot vanwege hun gezondheid, vanwege het werk en vanwege de as bruiloft van haar broer (ivm de quarantaine). Voor iedereen een dikke strop, voor de vakantiegangers maar ook weer voor de ondernemers in Spanje.

Schiet op met het vaccin kan ik alleen maar wensen.