Over ruim een week gaat onze zoon trouwen met zijn vriendin. Helaas in deze corona tijd moeten ze het allemaal anders gaan doen dan gepland, de regels zijn wat strenger dan gedacht. Gelukkig gaat het trouwen wel door, maar ze moeten helaas wat gasten gaan afzeggen vanwege de regels.

Hoeveel mensen er op een bruiloft aanwezig mogen zijn hangt af van de trouw locatie want op alle locaties moet 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kunnen worden. Omdat ze een prachtige niet te grote locatie hebben gekozen om te trouwen kan helaas niet iedereen die ze in de eerste instantie uitgenodigd hadden komen. Echt super jammer.

Bij locaties in de horeca is een vaste eigen zitplaats verplicht. Je mag niet van plek wisselen of dansen. Er wordt dus geen dansfeest gehouden met een DJ.

Maar ondanks deze beperkingen zullen we er toch met z’n allen een onvergetelijke dag van maken, er is nu al genoeg voorpret.

Want op zaterdag 15 augustus werd Daisy verrast door een groepje dames om op  vrijgezellenfeestje te gaan. We hadden haar om 9 uur als verrassing opgehaald en zijn een taartenbakworkshop gaan houden. Daisy is dol op taarten bakken en dit viel dus goed in de smaak.

Daarna als leuke afsluiter van de dag zijn we bij een gezellig restaurant lekker lang gaan lunchen.

Jairo zijn vrijgezellenfeest was afgelopen zaterdag, zijn vader had hem meegelokt en ze reden naar de klimhallen in Amsterdam voor een partijtje klimmen met een aantal mannen.

Dit was echt een succes.

Aansluitend werd er een lekkere dikke Hamburger gegeten bij een leuk restaurant.

Beide hebben ze genoten van hun vrijgezellen feestje en zijn nu aan het aftellen voor hun grote dag!