Voor onze dochter zit haar vakantie er weer op. Ze heeft flink geholpen met klussen maar toch ook heerlijk op haar luchtbedje genoten van het zwembad. We hebben een aantal restaurantjes bezocht die voor haar ook nieuw waren, zo is er toch elke keer weer wat nieuws te ontdekken voor iedereen, zelfs voor ons zijn er nog verrassingen in petto en die gaan we de komende week ontdekken.

Over 1 restaurant die we de afgelopen week hebben bezocht zijn we unaniem tevreden. Echt een toppertje is het restaurant Los Pirineos in Alfernatejo. Het scoort op alle vlakken goed, het is goedkoop, heeft een super goede keuken en een adembenemend uitzicht door de glazen pui. Allemaal zaten we hier te genieten en weten zeker dat we hier nog vele malen vaker gaan komen.

Gelukkig voor onze dochter komt ze over een paar weken weer terug naar Spanje samen met haar vriendinnen en gaat dan weer verder genieten van dit paradijsje. Haar kamer is weer schoon gemaakt en klaar voor de volgende gasten.