De losse stukjes moeten allemaal van de muurtjes afgehaald worden voordat je er weer een laagje verf opzet. Het zijmuurtje was er het slechtst aan toe maar de muurtjes bij de BBQ waren ook wel aan een nieuw likkie toe.

Ik ben zo slecht in netjes verven daarom moest ik de grond eerst afdekken, randjes afplakken en een emmer water met een doekje erin naast me hebben staan om de druppels gelijk weg te vegen.

Een oud bankje hebben we opgeknapt en dat bij het zwembad gezet. Ik ben blij met het resultaat, het ziet er weer fris en verzorgd uit. Morgen verder met de andere muurtjes.

We gingen lekker uiteten die avond in Loja bij restaurant Flatti. Dit restaurant staat goed aangeschreven en Les en ik zijn er al eens eerder geweest en hebben toen binnen gegeten samen met mijn ouders, dit keer zaten we buiten, het restaurant zat helemaal vol met rijke locals. De keuken is echt geweldig, ik was vorige keer echt te spreken over de steak tartaar daarom wilde Elvira deze ook wel eens proberen. Deze wordt nog ouderwets aan tafel klaargemaakt, echt leuk hoor. De obers dragen trouwens wel bij alle restaurants een mondkapje, wij hoeven dat gelukkig niet, alleen bij het opstaan.

We hebben echt genoten, alles was heerlijk, dit is een restaurant om terug te komen maar omdat de prijzen wat hoger liggen niet elke week!