Mijn ideeën zijn groots maar het kost wel aardig wat geld, tijd en inzet van iedereen.

Een mega grote vrachtauto kwam de zahorra brengen rechtstreeks uit de steengroeve. Toen de vrachtwagen aan kwam rijden vroeg ik me af of hij de bocht wel kon maken om door ons toegangshek heen te komen. Dat leek goed te gaan maar helaas stopte de chauffeur halverwege het pad omdat de takken van de bomen in de weg zaten en hij zijn wagen niet wilde beschadigen.

Lesley hielp nog even mee met het besturen van de shovel omdat we hoopte dat de volgende vrachtwagen wel verder het grind kon storten dus zodoende klom Paco met de cirkelzaag in het bakkie en Lesley (de machinist) stuurde hem omhoog zodat Paco bij de hoge takken kon om ze af te zagen.

Maar helaas de vrachtwagen chauffeur wilde toch niet verder rijden en stortte het grind van de volgende wagens gewoon op de zelfde plek.

De shovel moet nu overuurtjes gaan maken om het grind uit te spreiden op de juiste plek. Uiteindelijk bleken we 3 van die kanjer vrachtwagens wagens nodig te hebben met zahorra en 4 werkdagen om alles te bedekken wat ik van te voren bedacht had en dan te bedenken dat we maar een klein stukje gevuld hebben van ons landgoed die maar liefst 22000 m2 groot is.

Ik ben echt blij met het resultaat, het staat een stuk netter en ruimtelijker, we hebben er een mooi groot stuk bruikbaar land bij gekregen.

De waterleiding en elektra zijn ook alvast onder de grond gegraven omdat ik in mijn hoofd ook alweer bezig ben met mijn volgende project. Dat wil ik volgend jaar realiseren, project landelijk terras naast de oude kalkoven met uitzicht op dit prachtige nieuwe stuk land en nu maar hopen dat de zahorra voor een groot deel het onkruid tegen houdt.