Toen we vorig jaar hoorde dat Miquel de eigenaar van onze vaste hangout Manolo weg zou gaan om een b&b te beginnen schrokken we een beetje. Restaurant Manolo blijft toch wel bestaan? Gelukkig ging papa Manolo zijn oude zaak weer terug nemen en stopte jammer genoeg nu wel met zijn restaurant naast het stationnetje.

Jammer dat het stationnetje nu weg is want dat was echt een leuke plek, weer een restaurant minder te bezoeken dachten we toen. Daarom waren we nu zo blij te horen dat de B&B van Miquel niet een kleinschalig iets is maar dat het een hotel is met 14 kamers en een restaurant waar je ook gewoon kan eten als niet hotel gast tenminste als je wel van te voren gereserveerd hebt voor het restaurant.

In het weekend kun je meestal niet zomaar terecht omdat de hotelgasten natuurlijk voor gaan maar door de weeks heb je grote kans dat er een tafeltje vrij is. Je kan a la carte eten maar ook een keuze maken uit een vooraf samengesteld menu, wat slechtst €15 kost.

Toen we het erf op reden waren we verbaasd dat het zo groot was allemaal. We kregen direct een rondleiding van Miquel, die blij was ons te zien en hij vertelde honderd uit over zijn nieuwe passie Natuurlijk was het zwaar geweest afgelopen maanden want als je net een zaak begint kun je dat er natuurlijk niet bij hebben maar hij heeft er alle vertrouwen in dat Hacienda Mendoza goede tijden gaat krijgen. Wij vonden het er in ieder geval super en heel leuk dat we er weer een nieuw plekje bij hebben om te eten.