Een 100 jaar oude boerderij heeft altijd wat onderhoud nodig, zeker als je er maanden niet geweest bent, soms zijn het direct zichtbare klusjes en soms zijn het klusjes die je moet doen om te voorkomen dat iets erger gaat worden. Lesley bekeek de bovenraampjes en zag dat het tijd was deze opnieuw te behandelen. Alles moest eerst afgekrabd worden om het daarna weer van een nieuw beits laagje te voorzien. Dit is niet in 1 dag klaar helaas, een behoorlijk klusje zo in de warmte. Gelukkig ziet de temperatuur er voor de komende dagen er goed uit, niet al te warm maar gewoon aangenaam. Ik kon dus mooi doorgaan met mijn onkruid projectje. Elvira ging de boel nog even grondig vegen zodat er geen blaadje meer lag op het terras. (Echter voor hoelang?)Cheyenne deed de voorbereiding voor de huisgemaakte paella. Inkopen gedaan bij de grote Mercadona supermarkt die in het nabij gelegen plaatje Archidona ligt en daarna fikkie stoken op de vuursteen en kokkerellen maar. Er gaat niks boven een huisgemaakt bordje paella klaar gemaakt door onze eigen dochter. Wat zaten we te smullen die avond, een mens heeft weinig nodig om volmaakt gelukkig te zijn, een lekker bordje eten, een goed glas wijn, prettig gezelschap en een prachtige plek. Als toetje hadden we marshmallows boven het vuurtje geroosterd. Wat een top avond bij Hacienda La Suerte!