Opnieuw richting de luchthaven nu om Lesley zijn zus op te halen. Daarna reden we naar de bouwmarkt Bauhaus, ons bouwvakkersbusje kwam nu goed van pas, 8 nieuwe stoeltjes hebben we erbij gekocht. Tevens een verf pot los pitufos (smurfen) blauw voor de tafeltennistafel en natuurlijk een grote pot latex voor de muurtjes die weer fris wit moeten worden.

Bij de chinees nog wat accessoires gescoord en we hebben weer een leuk nieuw zitplekje gecreëerd.

We kunnen hier lekker aan zitten eten met z’n allen maar ook een sportieve activiteit doen als we het tafelkleed eraf halen en de stoelen opzij zetten. Helaas was het netje wat ik had meegenomen niet breed genoeg voor de rand van de tafel maar dit gaan we oplossen met een latje. Die gaan we ook nog blauw verven en dan is het helemaal perfect en kun je het zo op tafel zetten wanneer je wilt spelen.

Natuurlijk gingen we die avond lekker eten bij Manolo, dat is namelijk ook een favorietje van Elvira. De regels voor de mondkapjes gaan vanaf morgen aangescherpt worden, je moet zodra je in beweging komt een mondkapje op overal buiten, gelukkig als je stilzit tijdens het eten mag deze af. Als dit de regel is zullen we ons eraan gaan houden, alhoewel het best even wennen zal zijn.