Toen we maandagochtend wakker werden en naar buiten keken had ik een déjà vu. Er zat een klein zwart katje op de bank. Ach wat deed dat me denken aan 4 jaar geleden toen Nero (Cheyenne haar Spaanse katje) daar zo zat. Dit keer liep er geen Frodo bij (en ook niet hun moedertje Dona die nu bij Rob en Ibolja woont) maar wel zagen we verderop nog een zwart wit katje en een wit zwart katje. Ze blijven op afstand maar het is wel hun terrein. Helemaal prima vind ik het dat er katjes rondlopen, goed tegen de muisjes en ratjes die op het platteland veel voorkomen. Wij moeten niet vergeten dat wij op hun terrein te gast zijn en niet andersom.

Vandaag was ik begonnen om een deel van de tuin onkruid vrij te maken, wat een klus. Het onkruid was niet overal vers, ook stonden er her en der dorre plukjes maar om het er netjes uit te laten zien moeten die wel weggehaald worden.

Lesley ging zijn plan van aanpak maken voor de verrassing die ik voor hem door onze Paco had laten maken. Aan de zijkant van het huis is een mooie tafel van beton gegoten die nu omgetoverd moet worden tot combi eet/pingpong tafel.

Cheyenne haar projectje was het repareren en schuren van het bankje wat we ooit nog uit Nederland mee hadden genomen, om het daarna netjes in de zwarte verf te zetten. Het bankje ziet er weer tip top uit nu, ook leuk met de nieuwe kussentjes.