Natuurlijk is het goed voor het toerisme dat de grenzen weer opengaan maar daarna komt het volgende probleem om de hoek kijken, de luchtvaartmaatschappijen werken niet echt mee. Ze annuleren zomaar tickets van onze gasten die notabene pas begin juli zouden vliegen, nee niet voor de hele groep maar voor de helft van de groep. Dat houdt in dat ze alleen omboek mogelijkheden aangeboden krijgen of de keuze geld retour voor degene die een geannuleerde vlucht hebben. Helaas zijn alle vluchten van die maatschappij verder niet boekbaar meer rond die datum, volgeboekt staat er.

Wanneer je de andere tickets van de rest ook wilt annuleren omdat je immers met een groep op vakantie gaat krijg je geen geld terug want dat is je eigen keuze zeggen ze. Wat een toestand, wat sneu voor de klant, hoor je 3 weken voordat je op vakantie zou gaan dat je familie vakantie niet door gaat, niet omdat de grenzen nog dicht zijn maar omdat je vlucht geannuleerd is. Echt dikke pech voor de klant maar eigenlijk ook voor ons, op zo’n korte termijn in deze tijd je huis weer doorverhuren lukt niet zomaar.

Ook hadden we een andere annuleringen binnen gekregen voor deze zomer, of ze kunnen buiten hun schuld niet gaan of mensen worden bang en durven niet op vakantie te gaan deze zomer.

Helaas moeten we wel alle vasten lasten gewoon door blijven betalen, dus een kostbaar jaartje dit.

Ik ben wel blij dat we nog wel een aantal gasten kunnen ontvangen en dat we zelf tenminste ook nog kunnen gaan. Ik kijk daar erg naar uit. Onze Paco heeft een paar mooie veranderingen gedaan wat ik graag live wil gaan bekijken, er is een mooi houthok gemaakt en er is een sier randje rondom het zwembad gelijmd. Rob heeft er ook voor gezorgd dat het zwembad mooi schoon is. 1 ding weet ik zeker, ik neem direct een duik als ik aankom.