Op de weg naar Granada toe ligt het plaatsje Loja, eigenlijk kennen we het plaatsje niet echt, we komen namelijk niet verder dan de twee super leuke restaurantjes die we ontdekt hebben.

Wanneer je een goede keuken zoekt moet je bij Flatti zijn. Er staan heerlijke gerechten op de kaart. Toen ik de steak tartaar zag staan was ik om, ik was zeer benieuwd hoe deze hier werd geserveerd. Het werd aan tafel klaar gemaakt, waar vind je deze service nog. Ik heb zitten smullen.

De toetjes zijn hier huisgemaakt en een streling voor je tong.

Gek genoeg wordt er in Spanje vaak een eenvoudig nagerecht gegeten, er is niet zoveel aandacht voor, er staat vaak ook niet zoveel bijzonders op de kaart, soms gewoon een ijsje met een stokje of een stukje meloen. Maar in dit restaurant is een dessert een genot en een must om te nemen.

Chique eten is heerlijk maar een lekkere pizza gaat er bij ons ook wel in en die kan je eten bij restaurant Atracón. Super goed belegd en spotgoedkoop, minder dan 10 euro, niet te geloven hé.Ze hebben ook een belachelijk uitgebreide kaart, je krijgt er bijna keuze stress van. Kom op tijd en daarmee bedoel ik tegen 8 uur want na half 9 is het hier super druk, er komen veel jongeren gezellig samen eten (zonder hun ouders) dus verwacht geen stil romantisch etentje, maar super gezellig hoor die bedrijvigheid.