Tags

, , , ,

In dit dorpje zitten een paar restaurantjes, maar dit plekje heeft toch wel iets bjjzonders. Molino Jabonero is een olijvenboer waar je uitleg krijgt over het hele proces van de groei van de olijf tot de olie, incl een proeverij. Daarnaast kun je ook nog een privé lunch boeken op het zelfde terrein. De olijfolie die hier gemaakt wordt heeft diverse prijzen gewonnen.

Het is leuk je bezoek af te sluiten met een bezoek aan de 100 pijpjes water uit de berg.

Ik vind het een geweldige plek en ben er al diverse keren geweest met onze gasten, Geman spreekt heel goed Engels en het is bijzonder interessant te horen waarom olijfolie ook wel het vloeibare goud genoemd wordt.

Het is ook mogelijk om hier een compleet dagprogramma te boeken met het thema, olijfolie, geitenkaas en wijn.

Reserveren via german.garcia@100canos.com

Wanneer je de site bekijkt heb je de mogelijkheid deze in het Nederlands te laten vertalen.

http://www.molinojabonero.com