Behalve Casa Manolo waar ik al eerder overschreef zitten er nog 2 restaurantjes in Salinas. Onlangs is er een toppertje gestopt, zo jammer dat het restaurant bij het stationnetje gesloten is. Ik hoop dat er een nieuwe eigenaar in komt, maarja je moet het nu wel durven om iets nieuws te starten, dus ik denk dat we nog even moeten wachten op betere tijden.

De andere restaurants zijn niet spectaculair maar wel goedkoop en zeker leuk voor de nodige afwisseling. Meijas was 8 jaar geleden het eerste restaurant in de buurt wat we bezochten toen we net de sleutel hadden. Mijn vader vond dit toen een prima tentje en wilde er vaak eten, maar ondertussen hebben we natuurlijk veel meer ontdekt. Maar zijn verjaardag hebben we er wel een keer super gezellig gevierd aan de bar. Voor een drankje aan de bar of een snelle hap is dit dan ook een prima plek. Voor zeer weinig geld kun je je hier helemaal lam drinken tussen de oude Spaanse mannetjes. Ouderwets gezellig!

Bij Karma komen de locals ook graag en wij eten hier meestal een menu del Dia of bestellen een één persoons tapasje voor het luttele bedrag van €1.