Tags

, , ,

Het restaurant wat het dichtsbij ons huis vandaan ligt is La Paloma. George Bakker wordt nog elk jaar schatje rijk van een liedje over een witte duif! Dit restaurant heeft geen Paloma (duif) op de kaart staan maar wel allemaal andere lekker dingen.

De smaak combinaties zijn zorgvuldig uitgedacht, de borden zijn mooi opgemaakt en de porties zijn precies goed, je voelt je niet volgevreten als je hier vandaan komt.

Sinds wij ons huis hebben is het restaurant al een keer van eigenaar gewijzigd. Het wordt nu gerund door een Spaanse en een Engelse man en de bediening is niet zo stijf meer. Het enige wat we jammer vinden is dat het superzalige krab avocado voorgerechtje niet meer op de nieuwe kaart staat.

Menig feestje hebben we hier gevierd. Toen ik 25 jaar in dienst was bij de bank, mijn vriendin 50 jaar werd, onze dochter 20 jaar werd, mijn verjaardag, Lesley zijn verjaardag of gewoon het feit dat mijn vriendinnetjes op bezoek waren.

Je moet gewoon overal een feestje van maken en hoe kun je dat beter doen dan te genieten van gezelligheid en een heerlijk met zorg klaargemaakt diner in een leuke omgeving.