Wanneer we het flink uit de broek willen laten hangen gaan we naar het mooie restaurant La Finca bij Hotel La Bobadilla. Voor Spaanse begrippen is het duur hier, maar als je het vergelijkt met Nederland is het een zeer redelijke prijs voor de kwaliteit die je hier krijgt.De tuinen rondom het hotel zijn geweldig, alles is mooi. Het prachtige zwembad lijkt wel een paradijs.

Je hebt meerdere restaurants bij dit luxe 5 sterren hotel complex maar de meeste zijn alleen bestemd voor hotel gasten. Gelukkig kun je wanneer je reserveert bij La Finca wel op verschillende plekjes komen te zitten. Ze hebben een plekje buiten voor het restaurant onder de veranda. Maar ook naast de leuke bloemen potjes. Maar het mooiste zit je buiten op het terras achter het restaurant. De bediening is perfect, het eten verrukkelijk en de sfeer is formidabel. Dit restaurant is een echt pareltje. Er wordt gefluisterd dat de koning van Spanje hier ook af en toe een hapje komt eten, maar of dat waar is? De gedachte daaraan is natuurlijk ontzettend leuk.